Létezik olyan kábel amely egyik vége aux a másik usb? Esetleg ezt összehozni valahogy?
az aux az milyen? jack?
végül is megoldható de gyárilag nem hiszem h létezne. mihez kellene? ugye az aux-nál eleve csak 2 érintkezés van, tehát válogatni kell, hogyan forraszd az usb-t
Létezik, a kérdés, hogy jó-e az neked.
Ugyanis az usb digitálisan múködik, az aux meg analóg, szóval kell egy digi-anál átalakító ic is a kábelbe.
ne viccelj már, az usb mióta digitális?
egy párat forrasztottam már, de sztem te kevered a hdmi-vel
Te ne viccelj.Az USB azóta digitális, amióta létezik.
Universal Serial Bus.
Kapiske?
Az aux az leginkább vonal szintű analóg bemenet, 2 db RCA vagy egy darab sztereó jack dugóval.
Te kevered össze a Gizikét a gőzekével, nem tudom mit forrasztottál és mivel, de pusztán forrasztással bizttos nem csináltál USB-ből audio kimenetet.
De taníts még, csak 30 éve elektronikai műszerész a szakmám, tisztelettel hallgatom a Tanár Urat...
Csak hogy lásd, kivel van dolgod, egy kis kép, próbáld értelmezni:
A DATA+ és DATA - micsoda szerinted, ha nem digitális? Adatok jönnek-mennek meghatározott protokoll szerint.
A feketével jelölt Ground, és a Piros VCC megvan, vagy kérsz még egy kis segítséget, hogy melyik a +5V, melyik a test?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!