Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Diktafonos mp3 lejátszóval...

Diktafonos mp3 lejátszóval hogy lehet felvenni?

Figyelt kérdés

Vettem egy no name mp3 lejátszót. Ami elviekbe diktafonos . Ez végett vettem meg. De sehogy se találom rajta? valakinek vmi ötlet?

Link ahonnan vettem:

[link]

A menüben annyit látok set mode ott a fényerőt engedi állítani. Vagy a music mode ott a zene szól.

2016. ápr. 9. 23:20
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
2016. ápr. 11. 10:29
 12/18 A kérdező kommentje:
vagy vki tud ajánlani olyant ami vesz is fel és olcsó ?
2016. ápr. 11. 12:01
 13/18 anonim ***** válasza:
Ebben az árkategóriában szerintem nincs olyan, amivel normális minőségben lehet felvenni. Attól függ, hogy mire kell, mennyire számít a méret, de egy telefonnal jobban jársz, azokból vannak olcsóbbak és azokban legelább normálisabb mikrofon van. Meg minden családban vannak elfekvő telefonok, nekünk is van vagy egy pár, amivel lehet felvenni, van tárhelye és még az akkuja is tűrhető.
2016. ápr. 11. 23:58
 14/18 A kérdező kommentje:
Őszintén? Egy ismim akarom lebuktatni. Telefonnal lebukok. Igen tudom milyen megoldások vannak.Csak pl ha elküldök egy sima diktafont azzal egyből bukta van. Telefonon észreveszi hogy hangfelvétel megy.
2016. ápr. 12. 00:10
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem, így is, úgy is el kell rejteni a zsebedben vagy valahol, akkor meg már mindegy.
2016. ápr. 12. 00:35
 16/18 anonim ***** válasza:
Vagy mi az, hogy "elküdeni"?
2016. ápr. 12. 00:38
 17/18 A kérdező kommentje:
Postán felteszem magamnak. De más névről és más címre. De az anyósomnak. Aki ki nem állhat engem. És akkor elküldöm neki. És kivi vagyok akkor mit mond rólam.
2016. ápr. 12. 01:35
 18/18 anonim ***** válasza:

Mármint bekapcsolva? Szerintem addig lemerül. Vagy nem is veszi át. Bár ha ki van fizetve... És gondolod nem veszi észre, hogy megy rajta a felvétel? Ha csak hozzápiszkál egyből látja rajta. Ráadásul memóriakártya is kell bele, azt ha megnézi, azon is ott a felvétel. És vissza is kell szerezned valahogyan.

Ez nem egy túl jól átgondolt terv.

2016. ápr. 12. 02:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!