Diktafonos mp3 lejátszóval hogy lehet felvenni?
Vettem egy no name mp3 lejátszót. Ami elviekbe diktafonos . Ez végett vettem meg. De sehogy se találom rajta? valakinek vmi ötlet?
Link ahonnan vettem:
A menüben annyit látok set mode ott a fényerőt engedi állítani. Vagy a music mode ott a zene szól.
Hívd fel az oldalt ahonnan vetted, és kérdezd meg tőlük!
Jogszabály szerint kellett volna küldeniük magyar nyelvű használati útmutatót a termékhez.
Szerintem ez nem diktafonos, rosszul írják, hogy az. Ez csak egy egyszerű lejátszó, nem tud felvenni.
Nekem mikrofonos van, annak van a menüjében hangfelvevő. Viszont rettentő rossz minőségben vesz fel és külső mikrofont nem lehet hozzá csatlakoztatni, csak a sajátjával vesz fel, ami a hátulján van egy lyukban.
http://www.youtube.com/watch?v=3iu-8qOvWII
Ezt nézd meg, az elején valami olyasmit makog a gyerek, hogy ugyan rá van írva, hogy mic, de nincs benne vagy nem lehet használni, szóval "pointless". De nem néztem végig, végigbogarássza a menüt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!