Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Szevasztok azt szeretnem...

Zolikasaho1 kérdése:

Szevasztok azt szeretnem toletek kerdezni hogy melyik job proci AMD vagy Intel?

Figyelt kérdés

2016. márc. 26. 13:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Konkrétan melyik típusok érdekelnek és milyen felhasználásra?
2016. márc. 26. 13:43
 2/8 A kérdező kommentje:
hat en jatekra hasznalnam
2016. márc. 30. 17:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Az intel procik magonkénti teljesítménye jobb szokott lenni mint az amd-nek. Az meg játékok esetén jól szokott jönni. Persze a vga sokkal többet számít.
2016. márc. 30. 18:06
 4/8 A kérdező kommentje:
mert nekem van egy intel core i5 processor laptopba es nagyon gyenge es akarok venni uj gepet cask draga es az AMD sek meg olcsok valamivel de en szerintem is az intel jo
2016. márc. 31. 16:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Azért egy laptopban lévő procikat kár összehasonlítani az asztali gépekben lévőkkel.

Pluszba ha lassúnak találod azt az i5-öt (azért típus nem árt, mert van több típusú i5) akkor gondolhatod, hogy egy olcsóbb amd se lesz épp a sebesség bajnoka.

2016. márc. 31. 17:06
 6/8 A kérdező kommentje:
en azt tudom hogy tobb fajta van akkor intel processor a jobb?
2016. márc. 31. 21:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha játszani kell akkor igen.
2016. márc. 31. 21:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Ok koszi
2016. ápr. 1. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!