Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen ez a laptop? Dell XPS...

Milyen ez a laptop? Dell XPS 15 infinity

Figyelt kérdés
Laptopokat nem nagyon tudom behatárolni annyira, de a Dell XPS 15 infinity jó gépnek számít? Tapasztalatok?

#Dell #XPS #laptop #Dell XPS 15 infinity
2016. márc. 23. 23:16
 1/4 anonim válasza:
Igen
2016. márc. 24. 08:22
 2/4 anonim válasza:
úgy értem igen, nagyon jó
2016. márc. 24. 08:22
 3/4 anonim válasza:
Dell gépem van és nagyon jól működik, úgyhogy igen, megéri.
2016. márc. 27. 19:15
 4/4 anonim válasza:

1 éves a cikk, de azért leírom, másnak is hasznos lesz, én se véletlenül találtam ide. :)

Aki Retina MacBook helyett keres magas DPI/PPI kijelzőjű laptopot, ezt válassza, lehetőleg a 4k verziót.

Most dobták ki a 9560-asat, SSD sercegés még mindig van egy pici, thermal throttling meg majd kiderül idővel.

4k, 512 SSD, 16 GB DDR4 ram és GTX 1050 4 GB konfig 700k.

Teljesen korrekt ár, hiszen az Apple gépekkel versenyzik, nem a bóvli, fél millió alatti kategóriás gépekkel.

Nyáron be is szerzek egyet.

Note: ha gamer gépet keresel, nem ez lesz az. Nem okoz neki különösebb problémát, vannak tesztek Youtube-on, de elsősorban nem erre van.

Windows notebookok piacán ilyen könnyű, gyönyörű kijelzőjű és minőségileg összerakott gépet nem találsz másikat.

Garanciára viszont figyeljetek, mert mindig előfordulnak problémák, főleg, ha megjelenés idején rögtön veszitek.

2017. febr. 20. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!