Zöld foltok jelentek meg a laptopmom képernyőjén. Segít rajta a szervíz? (Dell Inspiron)
Figyelt kérdés
Van egy 3 éves Dell Inspiron 3521 laptopom. Kb 1-2 hónapja észrevettem, hogy ha lehajtom akkor egy pillanatra egy zöld csík vagy folt jelenik meg a képernyőn. Először ezt HDMI kábel használatakor vettem észre, gondoltam azzal van a gond. De késöbb kiderült, hogy nem. Épp a Star Stable Online nevű játékkal játszottam amikor észrevettem, hogy apró, viszont mindenfele látható zöld foltok jelenek meg 1-2 másodpercre kisebb nagyobb foltokban. Kezedek megilyedni, egyrészt mert nincs pénzem egy hasonló kariberű gépre, esetleg ha a szüleim besegítenek, másrészt pedig az előző MSI xy és ASUS xy gépünk is ilyen képernyő próblémákkal kezdte, azóta se lehet őket bekapcsolni. Nem hinném, hogy olyan gyenge gépem van, de azért jó lenne ha még bírná. Szervíz segíthet rajta vagy kuka? :/ Lány vagyok, szóval annyira nem értek hozzá. Pontosabban elég jól értek a kortársaimhoz képest a számítógépekhez, videókártyák, táblázatkezelés meg hasonlók (:D) de a belsejükhöz egyáltalán. (Igaz ez most mellékes). Szóval ebben most nekem is segítség kell. Egyébként amíg ezt írtam semmi nem történt, mintha semmi baja nem lenne. Viszont ami még fontos lehet, kb 1 éve vagy még annyi se, de az is lehet, hogy több egy apró halvány, fehér folt van a képernyő jobb alsó sarkában.2016. márc. 12. 14:01
1/2 Fritz lajos válasza:
Ez vagy a videokártya hibája, de lehet a monitor kábele is, kicsit eltört a nyitogatástól és kontakthibás lett. A laptophoz annyira nem értek, de így elsőre ez ugrott be, mint lehetséges hiba. Nézesd meg egy szervizben, hátha még menthető.
2/2 A kérdező kommentje:
Apa szerint is a videókártyával lehet a gond, mert eddig csak játék közben jött elő. Valószínűleg már nem bírja a játékot.Azt mondta még várjak vele kicsit, megátjuk eltűnik e, ha nem mindenképp elvisszük szervízbe.
2016. márc. 17. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!