Nektek is rossz a youtube?
Figyelt kérdés
Bocsi, ha rossza kategóriába írtam.
Arra lennék kíváncsi, hogy nektek se játszik le minden videót egyből vagy csak nálam van valami gond?
2016. márc. 14. 20:04
2/4 anonim válasza:
Nem lehet, hogy az adblock később tudja csak kinyomni a hirdetést a videó előtt? Hogy tovább tart, amíg leszedi, mert mondjuk hosszú a hirdetés. Bár én mondjuk nem értek hozzá.
3/4 anonim válasza:
Nálad lehet gond, nálam a Chrome böngészőben van Adblock Plus, mégis azonnal betölti. Adobe Flash Player le van benne tiltva. HTML5 a lejátszó.
Ha Mozilla Firefox a böngésző, akkor le kell cserélned az Adobe-kat: Adobe Air, Flash Player, Flash Player ActiveX, Adobe Shockwave Player. Innen: www.adobe.hu
4/4 A kérdező kommentje:
Eddig minden oké volt, csak a napokban kezdett rossz lenni. Minden ugyanolyan mint volt, nem tudom miért.
2016. márc. 16. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!