Ha youtube-on kiválasztom a HD-t vagy fullHD-t, mi a fra*cért nem rakja át HD-ba vagy fullHD-ba a videót?
Érdekes, nekem nincs ilyen bug, szóval nagyon valószínű, hogy nem a Youtube-nál van a hiba, hanem nálad.
Fizetős feliratkozással meg semmi baj, ha nem érted, hogy ez miről szól, mire és miért jó, akkor meg ne kezd el rögtön fikázni.
nem tudom miért csinálja de nálam is ez van
én azt szoktam hogy kirakom teljesbe. átváltok 720-ra és csak forog a fogaskerék. na amíg forog addig nem vált át. én úgy szoktam hogy visszatekerem a videót pár másodpercel, mert ugye látod hogy buffer-el (töltődik) befelé e videó, de az 360 videó. ha visszatekersz kicsit akkor újra kezdi tölteni de már a 720-at :D
marha idegesítő. én is utálom... meg azt is mikor egy 3 perces videót teljesen betölt teljesen végig (mind1 milyen felbontásban) és ha beletekersz akkor újra elkezdi betölteni onnan ahova tekerted... idegesítő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!