Ez az óra szerintetek jól állna egy lányon?
20/L
Nagyon szeretnék egy rádióvezérelt Casio-t, de nincs kifejezetten női Wave Ceptoros modell. Ezt találtam ami úgy kb. elviselhető egy lányon is.
Hát, 46mm-es átmérővel elég necces. Egy normál férfi karóra is 41mm körül szokott mozogni. Az én férfi búvárórám is 41mm és már elég "bumfordni" Mondjuk azért egy bőrszíjjal megnézném, úgy már lehet hogy jól állna.
A másik dolog, hogy azért a rádióvezérléstől annyira nem kell elájulni. Illetve ezért a pénzért én már nem Casio, hanem Orient vagy Seiko, mechanikus automata órákat néznék. De az Orientek közt néznék szét első körben. Egyrészt mert az utolsó csavar is made in Japan, kézzel rakják össze és normális minőség ellenőrzésen mennek keresztül. Tehát van "lelke" az órának. Másrészt pedig mivel most készletkisöprés van, eléggé durván le vannak akciózva, tehát jó áron lehet hozzájuk jutni.
Nézz körbe, hátha valamelyik elnyeri a tetszésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!