Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ez az óra szerintetek jól...

Ez az óra szerintetek jól állna egy lányon?

Figyelt kérdés

[link]

20/L

Nagyon szeretnék egy rádióvezérelt Casio-t, de nincs kifejezetten női Wave Ceptoros modell. Ezt találtam ami úgy kb. elviselhető egy lányon is.

2016. márc. 5. 22:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Lányom? Nekik rózsaszín Hello Kitty-s óra kellene. Egy nőn talá igen. Kézen kell megnézni.
2016. márc. 5. 22:40
 2/8 anonim válasza:
Igen.
2016. márc. 5. 22:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Egy 20 éves lányon minden jól mutat!
2016. márc. 6. 15:16
 4/8 anonim válasza:
3.,ez baromi gyenge...
2016. márc. 6. 15:18
 5/8 anonim ***** válasza:
4. pedig beleadtam mindent..
2016. márc. 6. 18:49
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát, 46mm-es átmérővel elég necces. Egy normál férfi karóra is 41mm körül szokott mozogni. Az én férfi búvárórám is 41mm és már elég "bumfordni" Mondjuk azért egy bőrszíjjal megnézném, úgy már lehet hogy jól állna.

A másik dolog, hogy azért a rádióvezérléstől annyira nem kell elájulni. Illetve ezért a pénzért én már nem Casio, hanem Orient vagy Seiko, mechanikus automata órákat néznék. De az Orientek közt néznék szét első körben. Egyrészt mert az utolsó csavar is made in Japan, kézzel rakják össze és normális minőség ellenőrzésen mennek keresztül. Tehát van "lelke" az órának. Másrészt pedig mivel most készletkisöprés van, eléggé durván le vannak akciózva, tehát jó áron lehet hozzájuk jutni.

[link]

[link]

[link]

Nézz körbe, hátha valamelyik elnyeri a tetszésedet.

2016. márc. 7. 16:38
 7/8 anonim válasza:

Manapság nőknek is divat a nagy,férfias óra.

[link]

A Panerai órák 44-47 mm méretűek.

2016. márc. 7. 19:11
 8/8 anonim válasza:
szerintem pászol, nem nekem de lányoknak inkább
2016. márc. 15. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!