Kezdő multiméter?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nem állok fényesen anyagilag és arra jutottam, hogy kicsit szeretnék megtanulni egyszerűbb javításokat megcsinálni itthon. És ehhez szeretnék venni egy multimétert, de jelenleg lövésem sincs az egészről.

A problémák, amiket szeretnék megoldani:

- 12 voltos halogén égőkből nem megy pár, ki kéne mérni hol lehet a baj, foglalat, vezeték, esetleg az a doboz, amiből kijönnek a vezeték.

- billentyűzeten belül kimérni melyik részen nem folyik az áram, hogy nem jó valamelyik gomb

- kondikat cserélni esetleg

- hangszóró csatlakozónál valami nem stimmel azt kimérni

Tudtok segíteni? nyilván az ár a fő szempont. ebay-en nézegettem, de nem igazodok ki.

2016. márc. 3. 14:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Ne nézegess e-bayt, itthon is kapsz olcsón belépő szintű műszereket, plusz lesz garanciád is. Egy két példa:

[link]

[link]

2016. márc. 3. 14:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Tescos, auchanos, lidl-s, stb. bármelyik jó lesz neked ilyen feladatokra!
2016. márc. 3. 15:43
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi nektek. Ha nem lesz jobb ötlet, akkor megveszem azt a sárgát :D Amúgy pont annak egy variánsát néztem ebay-en is. Ennek DT9205 a típusa, annak meg DT9202M. NEm tudom van e lényegi eltérés vagy csak a ház. De ez itt tényleg olcsóbb kicsit mint az ebay.

Ez az ebayes:

[link]

2016. márc. 3. 17:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Most nézem, hogy itt a magyarnál is kétféle altípus képei vannak betéve. Van ott egy DT9205A is :D Vajon melyiket árulják? :)
2016. márc. 3. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!