Kezdő multiméter?
Sziasztok. Nem állok fényesen anyagilag és arra jutottam, hogy kicsit szeretnék megtanulni egyszerűbb javításokat megcsinálni itthon. És ehhez szeretnék venni egy multimétert, de jelenleg lövésem sincs az egészről.
A problémák, amiket szeretnék megoldani:
- 12 voltos halogén égőkből nem megy pár, ki kéne mérni hol lehet a baj, foglalat, vezeték, esetleg az a doboz, amiből kijönnek a vezeték.
- billentyűzeten belül kimérni melyik részen nem folyik az áram, hogy nem jó valamelyik gomb
- kondikat cserélni esetleg
- hangszóró csatlakozónál valami nem stimmel azt kimérni
Tudtok segíteni? nyilván az ár a fő szempont. ebay-en nézegettem, de nem igazodok ki.
Köszi nektek. Ha nem lesz jobb ötlet, akkor megveszem azt a sárgát :D Amúgy pont annak egy variánsát néztem ebay-en is. Ennek DT9205 a típusa, annak meg DT9202M. NEm tudom van e lényegi eltérés vagy csak a ház. De ez itt tényleg olcsóbb kicsit mint az ebay.
Ez az ebayes:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!