A Sparban besípol a rendszer, ha valamit kihozok, amit elvileg már kifizettem?
A lényeg az, hogy vettünk szövegkiemelőt. Utólag jöttünk rá, hogy nem fog egyik sem. A blokkokat kidobtuk. Azt szeretnénk csinálni, hogy visszavisszük ezeket a rossz szövegkiemelőket és kicseréljük egy-egy olyanra, amelyik fog. Amelyik ugyanolyan színű, azon ugyanaz a kód van, tehát elvileg nem kellene annak a cuccnak ott besípolni kifelé jövet. Szóval elvileg ki lenne fizetve meg minden, csak kicserélnénk egy ugyanolyan normálisra. Gondoltunk arra, hogy befelé menet megmutatjuk, hogy véletlen a táskánkban maradt, csak akkor meg lehet ragasztanak rá valamit (nem nagy cucc leszedni), de ha ír rá valamit, akkor cinkebb lenne a szitu.
Akkor a kérdés: besípol, ha ugyanazon sorszámú vagy kódú (nem tudom hogy nevezik) terméket kihozunk?
Én nem lopnék...trükköznék!
Vennék ma egyet. Kimennék a boltból,elraknám a blokkot,az újat odaadnám a haveromnak,lényeg,hogy ne legyen nálam.
Majd 10~20 perc múlva(a blokkon rajta van a fizetés pontos dátuma) visszamennék "reklamálni" a tegnapi rosszal,hogy pl. a házit csináltam volna a padon,de nem fog...negyed órája vettem,ki kéne cserélni.
Legfeljebb lesz 2 jó m.
Én így tennék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!