A Sparban besípol a rendszer, ha valamit kihozok, amit elvileg már kifizettem?
A lényeg az, hogy vettünk szövegkiemelőt. Utólag jöttünk rá, hogy nem fog egyik sem. A blokkokat kidobtuk. Azt szeretnénk csinálni, hogy visszavisszük ezeket a rossz szövegkiemelőket és kicseréljük egy-egy olyanra, amelyik fog. Amelyik ugyanolyan színű, azon ugyanaz a kód van, tehát elvileg nem kellene annak a cuccnak ott besípolni kifelé jövet. Szóval elvileg ki lenne fizetve meg minden, csak kicserélnénk egy ugyanolyan normálisra. Gondoltunk arra, hogy befelé menet megmutatjuk, hogy véletlen a táskánkban maradt, csak akkor meg lehet ragasztanak rá valamit (nem nagy cucc leszedni), de ha ír rá valamit, akkor cinkebb lenne a szitu.
Akkor a kérdés: besípol, ha ugyanazon sorszámú vagy kódú (nem tudom hogy nevezik) terméket kihozunk?
1. Kolisok vagyunk es minden forint szamit.
2. Miert lenne ez ciganykodas? Inkabb ok ciganykodnak, hogy ilyen termeket adnak el.
3. Szerintem meg csak lopasnak sem szamit, mert ki van fizetve. Ez inkabb onos igazsagszolgaltatas.
Hogy ezen a kérdésen mennyit röhögtem...
Ha már nem lehet lebeszélni és mindenképp ezt csinálod, legalább úgy áll hogy a biztonsági őr ne vegye észre és a kamerába ne vigyorogj bele, meg ne mutass be nekik amiért selejtet árulnak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!