AK26-ról vélemény?

Figyelt kérdés
(én nagyon nagy RTM-es vagyok,és AK fan)

2016. febr. 21. 20:17
 1/7 ivcs válasza:
én imádom őket, szerintem náluk jobban senki nem fogalmaz meg társadalomkritikát, és külön tetszik, hogy megmaradnak ennél a vonalnál, és nem mennek el például a szerelem irányába...
2016. febr. 21. 20:22
 2/7 anonim válasza:
Primitív n#ggerzene
2016. febr. 21. 20:31
 3/7 anonim ***** válasza:
25%
Egyszerű szövegek egyszerű embereknek, két primitív suttyótól.
2016. febr. 21. 20:32
 4/7 anonim válasza:
11%
prolirap proliknak
2016. febr. 22. 10:55
 5/7 anonim válasza:
81%
Szerintem ha igazán értelmes magyar rap zenét szeretnél hallgatni akkor Vicc beatz-et ajánlom,illetve Antal&Day. De egy jó flow-s rapnek NKS,Bloose Broavaz 😉 hidd el többet tanulsz!
2016. febr. 22. 20:03
 6/7 anonim válasza:
20%

ahogy az ötös mondja.

hallgass inkább igényes zenét ne ezt a suttyó, igénytelen szart

2016. febr. 24. 16:30
 7/7 anonim válasza:
Közhelypalettát végigrappelik :D Még a flowval nincs baj, de úgy a szövegek ritka buták, nekem sokszor rosszul hangoznak, tehát sok szó van ami úgy undorítóan hangzik, és tőlük visszahallom... De hallgasd azt ami neked tetszik nem kell másokra hallgatni hogy "hallgasd xy-t mert az nagyon real".
2016. márc. 1. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!