Huawei tablet vélemény? Kínai gyártó. Mennyire tartós, milyen a Samsunghoz, Sonyhoz viszonyítva?
A Huawei nagyon jó tabeleteket csinált eddig is,illetve most főleg felzárkózódott a többi gyártóhoz is.Itt gondolok pl: Mate 8-ra,ami szerintem egy baromi jó készülék. Tabletre sajnos személyes tapasztalatom nincsen,de volt egy Huawei U8500 telefonom,elég régi olyan Samsung Galaxy Mini-vel egyenértékű.
Na most ez 3-4 évig bírta és úgy mondamám hogy belehalt az akadotásaiba. Egyszerűen az egész telólaggolt mint az állat,de hát megérthető kb 200 MB-al :D.
Akkor megfogadtam,hogy nem lesz Huaweiem...
Azonban nagyon fejlődik ez a kínai elektronika is már,hiszen átvesznek dolgokat más cégektől is.
Én azt mondom,hogy egy korszerű tablet,ami mostanság jött ki,nagyon megéri a Huaweitől.
Az M2-esre és a T1-re gondoltam. Munkához lenne rá szükségem. M2-es tesztekből következően úgy érzem, hogy az inkább audiovizuális tartalmak fogyasztására alkalmas. T1-nek még nem olvastam utána, de éppen rajta vagyok :)
Ha tudtok 110K-ig bezárólag munkára való tabletet, szívesen veszem az ajánlást :)
A lényeg, hogy sokáig bírja és mobilnetes legyen, ne csak WiFi-s, mert a munkakörnyezetemben nem tudok WiFi-hez csatlakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!