Zselés gondozásmentes akkumlátor nem veszi a töltést sima töltővel lehet vele valamit kezdeni vagy kuka?
Kinyitod a cella dugókat, kimosod desztillált vízzel.
Benzinkúton vagy autósboltban keresel bekevert akku savat, beletöltöd úgy hogy ellepje a cellákat. Árammal feltöltöd.
"A köznyelv zselésnek mondja a "gondozásmentest"..."
A kérdésre kell válaszolni, nem a feltételezett kérdésre.
"Zselés gondozásmentes akkumulátor nem veszi a töltést sima töltővel lehet vele valamit kezdeni vagy kuka?
Az első válaszban leírtam kedves kérdező.
"Zselés! Észrevettétek?"
Kedves válaszoló, az első válaszomban a zselés kérdésre válaszoltam.
"A kérdésre kell válaszolni, nem a feltételezett kérdésre."
Kedves válaszoló, tudom hogy nem nekem írta, de én is beleszólok ha már te sem a kérdező problémájával törődsz.
A kérdezőnek: a zselés akku ugyanolyan mint a nem zselés változata, csupán az elektrolit állaga tér el.
A kérdés az volt hogy lehet vele csinálni valamit vagy kuka. Ezt lehet vele csinálni.
Nyilván egy kerékpárban nem feltétlenül vízszintes az elhelyezése, ez a felhasználási mód már nem a legmegfelelőbb neki. Így az inkább kuka opció esélyes, de más célra még a javasolt módszerrel működhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!