Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mivel pótolhatom a diódát,...

Mivel pótolhatom a diódát, amit véletlenül leforrasztottam a panelről?

Figyelt kérdés

Micro USB aljzatot cseréltem egy olcsóbb telefonban és közben valószínűleg hozzáértem egy diódához a pákával és elveszett és így nem veszi a töltést a telefon. Csak gyanítom, hogy dióda, mert nagyon miniatűr alkatrész. Lehet valamivel helyettesíteni?

[link]

2016. febr. 6. 18:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, ne is foglalkozz vele, mehet a kukába.

Hacsak nem egy ugyanolyan másikból azonosítod az alkatrészt, ez soha nem lesz már a régi.

A kérdéseid alapján még nem vagy azon a szinten ahol ilyenbe bele lehet fogni. A mobilos buherához az kell hogy fel se merüljön ilyen kérdés mint amiket nekünk írsz.

Értem hogy tanulni szeretnél, de ez a fajta megközelítés nem vezet jó irányba.

2016. febr. 7. 15:21
 12/14 A kérdező kommentje:

Javítottam már meg néhány mobilt, ezt is meg fogom oldani, ezen kívül laptopot sem egyet gyógyítottam már meg. Ez az oldal csupán egy ötlet volt, hátha van aki szívesen segít, de sokan csak kioktatni képesek a másikat, a segítség távol áll.

Igen az agyunk valóban arra van, hogy használjuk.

Más témakörben amihez elég jól értek, szívesen segítek olyan embernek is aki pár amatőr kérdést tesz fel kezdetnek. Ha segíteni akarok, akkor együtt kihámozzuk belőle, hogy mi a szitu, és megoldást keresünk nem kioktatok. A lényeg az akaraton múlik. Ha akarok segíteni akkor annyiból is lehet amennyit én adtam meg kezdetnek, ha nem akarok akkor konkrétumokból sem fog kisülni semmi. Na ehhez sem árt némi agymunka.

2016. febr. 7. 16:04
 13/14 Szirty ***** válasza:

"Javítottam már meg néhány mobilt, ezt is meg fogom oldani"

Akkor csináld! Sok a duma! :)

"Ez az oldal csupán egy ötlet volt, hátha van aki szívesen segít, de sokan csak kioktatni képesek a másikat, a segítség távol áll."

Legtöbb akit ide beesz a fene azt sem tudja mit kérdez, nem hogy segíteni lehetne rajta. Ez egy ilyen oldal.

Ez is csak olyan amilyenné az emberek teszik. Lehet rajta morogni, lehet vele nem foglalkozni és lehet ellene küzdeni.

Te melyiket szeretnéd elkövetni ezek közül? :-)

Egyelőre csak követelőzöl és morogsz. Azt a legkönnyebb.

"Igen az agyunk valóban arra van, hogy használjuk."

Helyes!

"Más témakörben amihez elég jól értek, szívesen segítek olyan embernek is aki pár amatőr kérdést tesz fel kezdetnek."

Levegőbe dumálni mindenki tud.

2016. febr. 7. 18:22
 14/14 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy a legtöbb ember olyan, mint amit leírsz, de nem biztos, hogy mindenki ilyen.

Ezen kívül nem szoktam levegőbe beszélni. Valamint én csupán annyit terveztem elkövetni, hogy kérek egy kis segítséget, mert az ennyire miniatűr dolgokban még nem vagyok túl jártas. Ennyi lett volna az egész, de segítség helyett kb mindenki betámadt, az meg természetes, hogy megvédem magam.

2016. febr. 7. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!