Nekem van egy TP link WN722N wireless adapterem, hogy tudom megcsinálni?
Menjél be a vezérlőpult/rendszer/hardverkezelőbe, keress rá a hálózati eszközöknél, jobb klikk, hardverillesztő eltávolítása, húzd ki és telepítsd újra, de most csak akkor dugd be, amikor a telepítő kéri. Különben a windows párhuzamosan próbálkozik a plug-n-play telepítéssel és teleqrja magát hülyeséggel.
Legalábbis nekem ez az első tippem, én már jártam így. A Tenda stick hasonló helyzetben totálisan hátast dobott, uninstallálni kellett a teljes telepítőt a wifi managerrel együtt és elolöről kezdeni mindent.
Szedd le a TP-Link oldaláról a legújabb drivert hozzá, és ne az exe -vel telepítsd, hanem az eszközkezelővel. Tallózd ki neki manuálisan a drivert fájlokat.
A 10-es hibakód mindenképpen driver problémát jelent.
Van olyan, hogy ha USB-s eszköznél lép fel, csak akkor tudod a jó driverrel is rendbe tenni, ha MINDEN usb eszköz drivert eltávolítasz és újra telepítesz.
Ja amúgy próbáltad az újraindítást, miután megkaptad a hibajelet? Mert van, hogy a reboot után eltűnik a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!