Vettem egy ds-link 150M Wireless N Routert. Tudom hogy nem a legjobb! Hogyan tudnám beállítani a WIFI-t?
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy a telefonommal rátudjak csatlakozni a WIFI-re. Ez megoldható? És ha igen, akkor hogyan? Ha kérhetném részletesen magyarázzátok el! Előre is köszönöm!2014. szept. 20. 09:34
1/2 P.O.C. válasza:
Nem csak hogy nem a legjobb, hanem a világ legrosszabb SOHO piacra szánt router márkája.
Részletesen nem tudom neked elmondani, mert ilyen sz@rt csak a laikusok vesznek. Aki egy órát rászán vásárlás előtt, hogy áttúrja az internetet, az biztos nem ilyet vesz.
Normális honlapja meg nincs, amonnan részletes kézikönyvet lehet letölteni.
Ez alapján a leírás alapján talán sikerül:
Kb minden routert hasonlóan kell beállítani, az elnevezések hasonlóak csak a menüszerkezet más.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi
2014. szept. 20. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!