Nagyon el csesztem?
Az imènt szerelgettem a hifimet ès valamit nagyon el b*asztam mert ki ment a biztosítèk benne
ha veszek bele ùjjat ugyan olyan lesz mint a règi biztosìtèkkal?? vagy kis külömbsèg lesz??
esetleg halkabb lesz vagy bàrmi ilyesmi??
Üdv!
Ha szerencséd van, akkor csak a tápkört zártad rövidre. Ekkor jöhet az új bizti.
Ha nincs, akkor többet ártasz, mint használsz az új biztosíték berakásával.
Üdv.
először is köszönöm a válaszokat.
Az RCA bemenet szarakdot gondoltam szét szedem és meg nézem mi lehet a baja nos szét szedtem és láttam hogy a forrasztás meg repedt mármint a panel lapról úgy mond le szakadt és ahogy meg mozdítottam az RCA bemenetet úgy szólt is a zene és nem is gondoltam egy kis forrasztás el végzek hogy a repedések el tűnjenek a panel lapról na ez sikerült is meg szólt is a zene de 1x hozzá értem kézzel és ahogy hozzá értem kézzel hogy meg néztem jól forrasztottam-e a semmiből ki csapta a biztosítékot és láttam ahogy megy keresztül a "fény" mindenen.
a le írás nem a legjobb remélem azért értik a nagyját.
rendben köszönöm amugy sajna màniàm hogy össze vissza turkalok àram alatt is :/
Ha a règit be viszem pont olyat tudnak darabra adni?? 1x màr nèztem biztiket ès volt hogy csak csomagba lehetett venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!