Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Van egy olyan hosszabbítóm...

Van egy olyan hosszabbítóm ami 6slotos, de valami gyerek zár lehet rajta, mert 19éves létemre sokszor teljes erővel kell nyomnom bele a kábelt hogy bele bennyjen. Mi ez? Mi a technikája?

Figyelt kérdés
Van mikor már kimelegedek tőle, mert annyira nyomom bele. Tv,erősítő,doboz, órát szoktam bele dugni de néha már túl nagy erőlködés árán. Annak mi a technikája hogy ne erőlködéssel tudjam bele dugni? Biztos van valami, csak még senki nem jött rá nálunk.

2016. febr. 2. 17:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Próbáld meg kissé billegtetni a dugót, úgy könnyebben befurakszik a villa, eltolva maga elől a zárólapot.
2016. febr. 2. 17:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Általában azzal a technikával indulok neki de ez sajnos a kedvétől függ hogy mikor akarja nyitni.
2016. febr. 2. 19:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Gondolom valami kinai gagyi és feladta a harcot az évek során (nem is kell nekik túl sok idő). Ilyet mi is láttunk nem egyet, nálunk az egyik villanyszerelő kolléga a vezetékét 5cm-es darabokra vágta, hogy véletlenül se kerüljön még egyszer a kezébe.

Van benne egy kis lemezke aminek el kéne mozdulnia, ha ezen látsz deformitást akkor ez az eset áll elő.

Tudom, hogy nagyon nehéz, de "normálisat" kell venni és nem a nagy bevásárló központokban, hanem tényleg szaküzletekben (barkácsbolt nem szaküzlet). Én a Kontasetet szoktam javasolni, mert az tényleg jó, de van még jópár gyártó akinek szintén van használható hosszabítója (az egyik legjobb ilyen szaküzlet Székesfehérváron van, ha jársz arra érdemes megnézni). Igaz nem 1000Ft-ért hanem sokkal drágábban de a különbség megéri, nekem van több mint 10 éves kontasetem és semmi baja, míg a kinai gagyi kb. 2-3 év után már szikrát szór magából mint egy csillagszóró.

2016. febr. 3. 08:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha egyéb biztonsági szempontok miatt nincs rá szükség, szedd szét és operáld ki belőle a "védelmet". Nem egy bonyolult műveletsor...
2016. febr. 3. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!