Miért áll meg mindig a karórám?
Figyelt kérdés
Karácsonyra kaptam egy Guess ótát márkás üzletbol és amikor megkaptam pár napra rá elált beadtuk javitoba három hét mulva meglett aztán kivettuk két napig ment most meg megint elált. Mi lehet a baja? Nagyon drága ora volt anyum meg olyan ideges miatta. Holnap visszuk megint vissza. Mi van ha nem adják vissza a pénzt és mindig el fog állni?2016. jan. 31. 21:18
1/3 anonim válasza:
Azért áll meg, mert hibás. Mindenesetre nézz utána a jogszabályoknak és ne hagyd magad lerázni. Egyébként meg lehet, hogy nagyon drága volt, de sacc/kb én inkább a pár ezer Ft-s piaci hulladéknak nézem:
Pártízezerért már valóban márkás és megbízható órákat kapni.
2/3 anonim válasza:
A Guess jo márka de nem az órákban, ott csak egy divat termék. Ha most lett nem rég vásárolva akkor garanciálisan meg kell csinálniuk, tehát nem nagy a baj, csak nyilván nem túl kellemes, hogy állandóan vissza kell vinni.
3/3 anonim válasza:
Mert egy kínai,kvarc szerkezetes vacak! POKOLIAN túlárazva!
Egy órás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!