Tudnátok segíteni? Autóval kapcsolatos.
Van egy renault thalia 1.4 kocsim.. és az Akumlátor pozitív kábelemen 2 villás saru van. Aksin van egy átalakitó amire teszem a Sarut.. hogy ennek mi a hivatalos neve , mert nem találom sehol neten.. egyáltalán boltokba lehet kapni? vagy bontoban? kérdeztem már itt a környéken de nem volt erre fele.. talán Bp. vagy neten tudok rendelni.
[link] itt egy kép hogy miről van szó... egyébként elhagytam a anyát róla.. ezért kéne vennem másikat..
nem éppen válasz a kérdésedre de jobban jársz ha hagyod a francba,fel kéne akasztani ennek a tervezőjét.
kicsi az érintkezési felület és erősen oxidálódik is.
a villás saru meg hab a tortán,ilyen helyekre kör saru kell hogy véletlenül se tudjon kicsúszni a rezgésektől.
én autóhifis sarut ajánlok,a kisebb méretű jó lesz neked,,nagy érintkezési felület,nem oxidálódik a leszorító csavarja pedig aranyozott bevonatú.
örök darab egy ilyen. kb 1400-1500ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!