Megéri a MacBook Pro 13"? Renderelésre és photoshopra használnám. Na meg persze rengeteg internetre.
Intel core i7
256 SSD
8 GB RAM
Intel iris 6100
Tudom,hogy a képernyő mérete nem túl nagy, de ha itthon dolgoznék vele, akkor hozzákötném egy nagyobb monitorhoz.
Egyenlőre nem profi munkára szeretném, mert mielőtt pénzt akarnék vele keresni meg szeretném tanulni rendesen némely program kezelését.
renderhez építs valami erőművet, ez egy laptop
arra van optimalizálva hogy keveset fogyasszon
Jó persze tudom,de szeretném hordozni.
És 550ezernél nem akarok többet adni.
Ja és nekem fontos lenne a jó kijelző is
"photoshopra használnám"
ahhoz, igencsak kicsi lesz a 13" kijelző!
de, ha összekötöd egy PROFI, GRAFIKUS monitorral esetleg tanulni jó lesz, bár ekkor nemigen lesz mobilis...)
Rendereléshez ez a VGA gyenge. Van az a modell amiben van kiegészítő grafikus kártya neked az a modell kell, hogyha ilyen igényed van. Persze az drágább is. Max használtan veszel. De arra számíts, hogyha ilyen gépet akarsz, akkor más márkából sem úszod meg olcsóbban.
Vagy olcsóbb lesz, de kb egy monstrum vagy alacsony lesz az üzemidő stb.
Szóval csodát ne várj ilyen igények mellett és ennyi pénzt rászánva.
Használtan nem igazán szeretnék venni,mert nem tudom, hogy előtte ki- és hogy használta / mennyire vigyázott rá
Hosszu távra szeretném, az a célom hogy legalább egy 4-5 évet kihúzzon, annélkül hogy akadozna az új oprendszereken és ilyesmi.
15" modellt, amiben van dedikált vga azt legolcsóbban is 730 ezerért láttam sajnos. Esetleg a 15"-ből az olcsóbb modell Intel Iris Pro-val ?
Vagy érdemes megvárni, hogy az Apple mit alakít a macbookokkal az idén ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!