Bigboy99341 kérdése:
Mennyi odonkent kell cserelni ecigiben kazant?
Figyelt kérdés
Nemreg kaptam egy oxygain ecigit egy haveromtol.elotte meg nem hasznaltam ilyet, nem vagyok valami jartas a dolgokban.Az lenne a kerdesem, hogy kazant es porlasztot milyen gyakran kell cserelni es mik a "tunetek" ha az ezeket sokaig hasznaljuk.Es abban is segitseget szeretnek kerni, hogy milyet vegyek, ha lehet olcsobbat vennek, mivel nem vagyok nagy fuggo :) elore is koszonom a valaszokat :)2016. jan. 9. 14:00
1/3 gnoomage válasza:
Eléggé könnyen észrevehető ha rossz a porlasztó, egyszerűen erősen kaparó lesz az alapból finom gőz. Általában 1 hónapot mondanak napi használattal. Ha úgy érzed már túl erős a füst(én pl nem éreztem, csak egyszerűen hozzá szoktam, más mondta h cserélni kéne) akkor veszel egy újat. A boltban biztos elmondják milyen jó neked, általában 1 fajtába 1 variáció van, így nem nagyon van választék, nem tudnak lehúzni, vagy átverni.
2/3 UjváriBalázs válasza:
Pont ezt kérdeztem egy E-cigis üzletben, ahol azt mondták, hogy napi használattal 2-3 hét és úgy lehet észrevenni, ha már nem jön annyi füst.
3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, akkor lassan elmegyek vasarolni.:)
2016. jan. 9. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!