Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire silány a Q&Q...

Tényleg ennyire silány a Q&Q órák minősége, mint mondják, vagy csak túlzás?

Figyelt kérdés

Olvastam pár helyen, hogy "gagyi", vagy mindegy milyen órát viselsz, csak azért ne ezt...

Viszont néhány helyen láttam, hogy vett valaki és megérte, és hogy több mint 10 éve van neki, és elemcserén kívül semmit nem igényelt, tökéletesen megy, megint más "le sem akarta venni".

Akkor most melyik mérvadó?

2016. jan. 5. 14:59
 1/6 anonim válasza:
21%

A Q&Q valóban silány. Az egy dolog,hogy vannak rozsdamentes acél tokos/szíjas modeljeik,de sajna a szerkezet az kínai vacak MINDBEN. Ez kb.olyan,mintha vennél egy zsír új Opelt,feljavított 30 éves trabant motorral.

1000X inkább egy Casio,pláne Orient!

2016. jan. 6. 11:59
 2/6 anonim válasza:
Nekem van egy q&q és ebbem Miyota szerkezet van amit a Seiko gyárt az orient meg a Seiko tulajdonában van szóval.....érdekes bár nekem nem régóta van meg még megy :D
2016. febr. 4. 23:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Én is úgy tudtam, hogy a szerkezete japán Miyota. :P
2016. febr. 11. 15:31
 4/6 A kérdező kommentje:

Vagyis úgy tudom, pontosabban.

És 2. válaszoló, neked mi a véleményed eddig róla? :D

2016. febr. 11. 15:32
 5/6 anonim válasza:

Már 5 hónapja ketyeg,fekete, ki bírta amikor el vittem úszni, a festés meg sem karcolódott pedig szinte mindig hordom.

PONTOS!!

2016. febr. 11. 23:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Citizen gyartja, japan Miyota oraszerkezet van benne.
2016. márc. 13. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!