A Vostok Europe karórákat kinek ajánlják? Kik szokták hordani? Eléggé nagy a méretük és kissé darabosak, elnagyoltak.
A nagy méretük - minek utána 1965-től a szovjet védelmi minisztérium hivatalos bezállítójává vált; illetve 1967-ben megjelent a 20 atmoszféra (200 méter) nyomást is kibíró Amphibia - meg nem igényel különösebb magyarázatot.
A Vörös Hadsereg katonájának nem kottyan meg egy méretes apparátus hordozása. A csicsát meg meghagyja a hanyatló nyugat ópiumjának! ;)
Valóban leesett az állam, de nem a második majomgyerek béna hozzászólásától, hanem a harmadikétól - nem tudtam, hogy ennyi évvel ezelőtt az oro... szovjetek ilyen dolgokra is képesek voltak! Le a kalappal!
És ezek a modern csicsa-órák (melyeket belinkeltem) is képesek erre?
Ne nekem írj így, ha te nem vagy képes szarkazmus nélkül válaszolni, tükröt mutatok - ha nem tetszik a tükör, akkor nem kell játszani a humor heroldot, ennyi és nem több.
Amiket linkeltél viszont lenyűgözőek, főleg az utolsó női cucc, még ma is megállná a helyét formatervezés szempontból, ezeket köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!