Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tudnátok ajánlani karórákat?

Tudnátok ajánlani karórákat?

Figyelt kérdés

Szeretném meglepni magam egy karórával. Mivel elég alacsony vagyok és közepes talán inkább sovány testalkatú, ezért fontos lenne, hogy az óra számlapja ne legyen olyan hatalmas/böszme, mert gondolom elég hülyén nézne ki a kezemen. Igazából mondjuk zakó+farmer vagy ing+ farmer összeállítás mellé hordanám, de az se baj, ha sima póló mellé is eltudnám hordani. Nagyon tetszenek a sportosabb, de ugyanakkor elegáns, fekete+sárga réz színű karórák mint például ez: [link] .

Maximum 100ezret szánnék rá, tudom, ebből nem fogom a legjobbat órát kapni, de sajnos ez a maximum. (Az se baj ha mondjuk csak felébe kerül.)A szíj ha lehet akkor gumi, kaucsukféleség vagy bőr legyen. A csukló körfogatom 17-17,5cm. 17/f

2013. dec. 25. 19:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát figyelj nem az mondom ne vedd de szerintem az emberek 95% nem fogja megmondani, hogy egy 5000ft os kópiát vagy egy 50 000 res eredetit viselsz. Szerintem jobb helye is lehet annak a rengeteg pénznek. Pláne ilyen fiataloknak még annyira nem áll jól ez az elegáns öltözködés. De végülis te tudod ha akarod akkor vedd. Sajnos ajánlani nem tudok jobbat. Én ilyet vettem 5000 ért

[link]

2013. dec. 25. 19:32
 2/4 anonim válasza:
Ice watch ha sportosabatt szeretnel es mk ha kicsit elegansabbat
2013. dec. 25. 19:54
 3/4 A kérdező kommentje:

Mondjuk ez is nagyon tetszik, csak egy kicsit drága:

[link]

Lehet, hogy az lesz és inkább valami replikát nézek inkább.

Esetleg ismertek viszonylag megbízható replika órákkal foglalkozócéget? És az amúgy nem szánalmas ha valaki replikát hord? ( Ha már nem tudja kifizetni, akkor ne is 'menőzzön' vele, én így gondolom. Szerintetek?

2013. dec. 25. 20:26
 4/4 anonim válasza:
Szerintem gáz de ez az en velemenyem. Szerintem akkor inkabb valami olcsobbat vegyel.
2014. jan. 11. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!