Ha windows 7-ról windows 10-re váltok az mennyiben fogja befojásolni a gépem teljesítményét?
Én kb 3 hónapja váltottam Win7-ről Win10-re (az ingyenes verzióra).
Nem érzek semmilyen változást, bár természetesen meg kell csinálni a beállításokat. Van néhány hibája, pl. egy update-nél eltűnt a startmenü, és csak a jobb-egérgombbal tudtam kikapcsolni a gépet, de egy sima re-updateval rendbejött az is.
Amit én nem szeretek, az az Edge és a Cortana, nem használom (de a win7-ben sem használtam minden baromságot)
Néhány dologról úgy döntött, hogy az nekem nem kell (pl volt egy időjárás-progim) azt letörölte - újra letöltöttem és kész.
Ami játék ingyenes volt a win7-ben, az most fizetőssé vált (de gondolom, nem a passziánsz a fő játékod)
Amikor átálltam, csinált egy rendszer backup-ot (én meg egy fotok-dokumentumok mentést egy külső HD-re), szóval elvileg bármikor vissza lehet térni a win7-re (elvileg, nem próbáltam).
Hozzátartozik, hogy én sosem játszom játékokkal, sosem töltök le filmeket stb., simán csak dolgozom vele, szóval mozizás stb. szempontból nem tudom, mennyire befolyásolja a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!