Nem érem el a mobil adathordozó tartalmát, mit tehetek?
Köszönöm a választ! Hogy érted azt, hogy a gépemen normálisan megformázom? Azzal az összes adatot biztosan elveszíteném, nem? Elsősorban nem az a célom, hogy a merevlemezt használni tudjam, hanem hogy az adatomat ne veszítsem el/úja lássam.
Egyébként normális dolog az, hogy az ember rádug egy adatokkal teli tárolót a tévéjére és az minden figyelmeztetés nélkül elkezdi törölni? Eddig már sokszor csatlakoztattam és a Time Machine sosem indult el.
Én csak a neten elérhető leírásból olvastam, miszerint az usb eszköz csatlakoztatásánál a time machine indulásakor elkezdi megformázni a háttértárat, hogy a tévé rendszerének megfelelően tudj felvenni adásokat. A formázás elkezdése pedig teljes adatvesztéssel jár, nem kell befejezni (ahogy írtad, kihúztad).
Vélhetően van visszanyerhető adat még, de azt már csak szakemberek tudnák megnézni, pl a Kürtnél, ami viszont piszok drága dolog.
Igen, 150e Ft-tól indul az adatmentés, ez abnormálisan drága. Azt nem értem, hogy eddig sosem csinált semmit a tévé, most meg minden figyelmeztetés nélkül ugyanazt a HDD-t elkezdi törölni?? Azt sem értem, hogy miért van az, hogy az eset után mikor a laptopra csatlakoztattam a vinyót, minden fájl megvolt (a könyvtárfa épen látszott), csak nem tudtam megnyitni mondjuk egy képet. Aztán semmi nem történt, de mikor újra rádugtam a gépre, már semmit nem láttam.
Most ha rádugom a gépre, csatlakozik az eszköz, de nem a neven jelenik meg, hanem csak hogy passport, és már semmilyen programmal nem érem el. A neten millió megoldást kínálnak, eddig egy sem működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!