Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefonom microSD kártyáján...

Telefonom microSD kártyáján levő adatokat vissza lehet hozni?

Figyelt kérdés

mobilomon régóta nem mutatta a képeket, alkalmazásokat, zenét, egyéb adatokat az SD kártyám, sőt a végén már fel sem ismerte a telefon a kártyát.

Megnéztem gépen mutatja-e ,itt is üres mappák vannak csak!! vagy pedig megnyithatatlan 0KB-os dokumentumok!

Letörlődtek volna magától a dokumentumok??

Vissza lehet ezt hozni valahogy?

nagyon fontos!!

köszönöm

2014. márc. 4. 20:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha még nem formáztad, akkor próbálkozhatsz a GetDataBack programmal, vagy valamelyik másik adatmentő progival!
2014. márc. 4. 21:06
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi! de én úgy tudtam ,a formázástól elveszik az összes rajta lévő adat, akkor ez nem így van?
2014. márc. 4. 21:40
 3/6 A kérdező kommentje:
ja bocsi ,félreértelmeztem a választ! nem formáztam még :)
2014. márc. 4. 22:04
 4/6 anonim ***** válasza:

az a kartya kuka, regi nekem is igy kezdte.

sajna nem hinnem h barmivel is menteni lehetbe.

meg a karit lehetne probalni, low format, vagy cwm rec be formazni.... talan

2014. márc. 5. 00:46
 5/6 A kérdező kommentje:

első válaszoló ,kérlek leírnád bővebben a lépéseket? leszedtem ezt a programot amit írtál, közben benn volt a sérült kártya is ,ahogy olvastam a program leírásában ,másik meghajtóra kell telepíteni a programot ..a másik 2 meghajtón ha jól értettem nem volt hely...nem tudom hogy kell ezt a programot kezelni. sürgős segítség kéne! köszönöm!

második válaszoló, köszi, azért megpróbálom:/...hátha:)

2014. márc. 5. 11:07
 6/6 anonim ***** válasza:

PC-n vagy laptopon használd a progit, a kártyát tedd be egy kártyaolvasóba. Az ingyenes verzió korlátozott nem lehet csoportos mentést csinálni, de megnyitni tudod vele a menthető fájlokat, aztán mentés másként.

Kerestem neked részletes leírást, de nem engedi linkelni a GYIK. Keress rá te is, kb. 4. helyen hozza a google.

2014. márc. 5. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!