Telefonom microSD kártyáján levő adatokat vissza lehet hozni?
mobilomon régóta nem mutatta a képeket, alkalmazásokat, zenét, egyéb adatokat az SD kártyám, sőt a végén már fel sem ismerte a telefon a kártyát.
Megnéztem gépen mutatja-e ,itt is üres mappák vannak csak!! vagy pedig megnyithatatlan 0KB-os dokumentumok!
Letörlődtek volna magától a dokumentumok??
Vissza lehet ezt hozni valahogy?
nagyon fontos!!
köszönöm
az a kartya kuka, regi nekem is igy kezdte.
sajna nem hinnem h barmivel is menteni lehetbe.
meg a karit lehetne probalni, low format, vagy cwm rec be formazni.... talan
első válaszoló ,kérlek leírnád bővebben a lépéseket? leszedtem ezt a programot amit írtál, közben benn volt a sérült kártya is ,ahogy olvastam a program leírásában ,másik meghajtóra kell telepíteni a programot ..a másik 2 meghajtón ha jól értettem nem volt hely...nem tudom hogy kell ezt a programot kezelni. sürgős segítség kéne! köszönöm!
második válaszoló, köszi, azért megpróbálom:/...hátha:)
PC-n vagy laptopon használd a progit, a kártyát tedd be egy kártyaolvasóba. Az ingyenes verzió korlátozott nem lehet csoportos mentést csinálni, de megnyitni tudod vele a menthető fájlokat, aztán mentés másként.
Kerestem neked részletes leírást, de nem engedi linkelni a GYIK. Keress rá te is, kb. 4. helyen hozza a google.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!