Mitől lehet ilyen az elektromos gitárom hangja?
Már egy ideje van egy Ibanez gitárom, és az a gondom vele, hogy ha kikapcsolom a torzítást erősítőn, nem ad tiszta hangot. Ha erősen pengetem ujjal, vagy pengetővel pengetem (főleg a vastagabb húrokat) akkor olyan hangja van mintha lenne rajta egy kis torzítás, mondhatjuk úgy is, hogy recseg. Akkordoknál is, szép csilingelő hangok helyett olyan mintha valami black metal számot játszanék.
Aktív hangszedők vannak benne, EMG 81/85. Volt már benne cserélve elem, meg is oldotta a problémát egy időre, de rövidesen újra ilyen elfosott lett a hangja, pedig nem olcsó elemet raktam bele. Erősítőnél annyira nem érződik, de megpróbáltam USB linkkel rákötni számítógépre a gitárt, hogy tudjak felvenni programmal dolgokat, és rettenetes hangja van, recseg nagyon, ha még torzító effektet is rakok rá, azt meg már a fülem se bírja..
Valami ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!