Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Szerintetek a Windows-r...

Ricsii122333 kérdése:

Szerintetek a Windows-r érdemesebb pendrive-ról feltelepíteni vagy CD-ről?

Figyelt kérdés
Voltam PC boltba és 35-öt kérnek a Windows-ért nem tesz rosszat ha pendrive-ról teszem fel?

2015. dec. 12. 19:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Valoszinuleg nem a DVD-ert kernek ennyit, hanem a licenszert. Semmi baja nem lesz ha az EREDETI Windowsod pendriverol teszed fel.

Ha aktivatort hasznalsz, az kitudja mit csinalhat a gepeddel. Lehet hogy sporoltal 35e penzt, lehet hogy feltorik vele az FBI-t teged meg lecsuknak. Valoszinutlen, de elofordulhat mert az aktivator minden joggal rendelkezik a geped felett.

2015. dec. 12. 19:45
 2/5 meszike91 ***** válasza:

Van legális windowsod?

Te vagy az aki a 32 bites rendszerét 64 bitesre akarta cserélni?

A pendrive még jobb is mint a dvd, mert gyorsabban feltelepül vele a rendszer.

Nem cd, hanem dvd. Egy cd-re nem fér rá a windows telepítő.

2015. dec. 12. 19:50
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat hasznosak voltak. És második válaszoló nem én vagyok az.
2015. dec. 12. 20:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha gyakran telepítesz akkor DVD-ről jobb, mert egyszer kiírod elrakod és előveszed ha kell.

Pendrivenál ez kicsit drága lenne.

De ha csak egyszer fel akarod tenni, majd 3-4 évig hozzá sem nyúlni akkor a pendrive kell neked

2015. dec. 12. 20:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Gyakori telepítéshez a pendrive ajánlott, mert sokkal gyorsabban települ, mint dvdről, az csak akkor ajánlott, ha ritkábban telepíted
2015. dec. 13. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!