Sonorr kérdése:
A számítógépem miért nem ismeri fel a pendrive-omat?
Figyelt kérdés
Mielőtt újra raktam a gépem ugye ráraktam a fontosabb dolgaim ..pl.: kép,zene...felismerte nem is volt baj.Most pedig kihozza ,hogy (G):.. rámegyek nem nyitja meg hanem le akarja formázni de én azt pedig nem szeretném.. nincs erre valami program ? vagy valami hiányozna a gépről ami felismeri ? előre is köszönöm a válaszokat !2015. jún. 9. 10:18
1/3 anonim válasza:
Valószínű, amikor rámentetted a dolgokat siettél, és nem vártad meg, amíg befejezi az írást a pendrive-ra, így sérült a partíciós tábla, amit a windows nem tud kezelni.
Vagy másik variáció, hogy tönkrement a pendrive.
Linux alól még talán lehet rá esély, hogy vissza tudod állítani az adatokat. Vagy windows-ban valami pendrive recovery-szerű programmal.
(A linux biztosabb)
2/3 Tengor válasza:
Másik gép felismeri? Másik pendrive-ot felismer a gép?
Pen drive-ot biztonsági mentésként használni súlyos hiba volt! Mekkora meghajtót és partíciót használsz rendszerpartíciónak?
3/3 A kérdező kommentje:
Most próbáltam ki másik gépen a pen drive-t .. sajnos azt írja ki itt is ,hogy sérült :/ pedig még amikor rámentettem a dolgaimat akkor jóvolt minden rajta ..
2015. jún. 9. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!