Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hol találom meg a pontos...

Hol találom meg a pontos frekvenciakiosztást Magyarországon?

Figyelt kérdés

azaz kb így:

[link]

tehát párosítva, hogy az egyes frekvenciatartományok mihez vannak rendelve. mikrofonok miatt lenne nagyon fontos, ugyanis az utóbbi időben nem tudunk olyan mikrofont venni, ami működne végre, egy teljes téboly, hogy a fél millás rádiós mikrofonjainkat dobhatjuk a kukába, mióta bejött a 4G, meg ugye a digitális TV szórás stb, sőt jön az 5 G ...

(ha esetleg valaki a mikrofonokban otthon van, kérdezném, hogy elképzelhető, hogy a VHF-esek ismét felértékelődnek? mert ahogy tapasztalom, ott azért előbb találunk zavarmentes csatornát mondjuk egy 180-220 MHz közötti tartományban)

[link]

2015. dec. 1. 22:02
 1/5 Gugu Gabor ***** válasza:

Szerintem itt nézelődj:

[link]

[link]

2015. dec. 2. 00:03
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi, és esetleg arról tudsz vmit, hogy a jövőre nézve mennyire biztonságos berendezkedni a jelenleg használatos frekvenciákra? pl 1 év múlva nem lesz az, hogy a most szabad sávokat is betiltják és csak 2,4 GHz-es lehet minden (mármint minden mikrofon az esetünkben?
2015. dec. 4. 12:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem az audmax kft hivatkozása mindent tartalmaz, amit tudni akartál. Amikor a váltás volt, voltam náluk egy szakmai napon, az egyik előadást ebben a témában tartotta a divizióvezető.

Egy biztos, a náluk kapható valamennyi analóg és digitális mikrofon megfelel a jelenlegi és jövőbeli eu-s direktíváknak. Erről szólt a két éve futó roncsprémium programjuk is, kilószámra cseréltem le az ügyfeleim mikrofonjait náluk.

2015. dec. 4. 13:10
 4/5 A kérdező kommentje:
oké na de pont ez a lényeg, hogy ez a jövőre nézés ez mégis milyen távlatokat jelent? hónapokat, éveket? évtizedeket ? mert én meg mindenhol azt hallom h bizony át fog állni szépen minden a digit 2,4 GHz-re ... és hogy bizony a 790 alatti sáv is tök tilos lesz ... szal nemtom, ez a baj h hány forrás, annyiféle infó
2015. dec. 4. 17:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez legalább még egy évtezedre, mert csak a 4G mobilnetet kellett elhelyezni az analóg földfelszíni TV-sugárzás megszüntetésével egy időben.
2015. dec. 4. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!