Hol találom meg a pontos frekvenciakiosztást Magyarországon?
azaz kb így:
tehát párosítva, hogy az egyes frekvenciatartományok mihez vannak rendelve. mikrofonok miatt lenne nagyon fontos, ugyanis az utóbbi időben nem tudunk olyan mikrofont venni, ami működne végre, egy teljes téboly, hogy a fél millás rádiós mikrofonjainkat dobhatjuk a kukába, mióta bejött a 4G, meg ugye a digitális TV szórás stb, sőt jön az 5 G ...
(ha esetleg valaki a mikrofonokban otthon van, kérdezném, hogy elképzelhető, hogy a VHF-esek ismét felértékelődnek? mert ahogy tapasztalom, ott azért előbb találunk zavarmentes csatornát mondjuk egy 180-220 MHz közötti tartományban)
Szerintem az audmax kft hivatkozása mindent tartalmaz, amit tudni akartál. Amikor a váltás volt, voltam náluk egy szakmai napon, az egyik előadást ebben a témában tartotta a divizióvezető.
Egy biztos, a náluk kapható valamennyi analóg és digitális mikrofon megfelel a jelenlegi és jövőbeli eu-s direktíváknak. Erről szólt a két éve futó roncsprémium programjuk is, kilószámra cseréltem le az ügyfeleim mikrofonjait náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!