Amerikából vásároltam hajsütőket (olyan nincs Magyarországon), valamint hajszárítót is. Viszont kint 110V van, nálunk 220V. Lenne kérdésem ezzel kapcsolatban?
Szóval csak akkor tudtam meg, hogy 110V-osak, amikor már megvásároltam őket. Ezért ugye kell egy feszültségátalakító. Na most....van ugye a transzformátor és van ilyen feszültségátalakító is. Linkelek be róluk képet. Nem akarom a nagy trafót megvenni, mert ha utazom, akkor hurcolgassam magammal.....a feszültségátalakító viszont sokkal kisebb tőle, praktikusabb.
A hajsütőkkel nem lenne gond, mert 200W a legnagyobb közöttük, viszont a hajszárító 1875W.
Kérdésem az lenne, hogy az a közvetlenül a konnektorba dugható feszültség átalakító is jó lenne nekem? Biztonságosan használhatnám vele a hajszárítót?
Transzformátor
Feszültségátalakító
Bajnok, ne a transzformatorrol meg az atalakitorol csatolj kepet, hanem a hajsutodrol! :DDD
En az USAban elek. Van egy Conair hajsutom. A kis feher matrican ami ra van ragasztva rajta van, hogy 220V/110V 50Hz/60Hz.
Ennyi informacio szukseges csak ahhoz, hogy tudjam, hgy a hajsutom "intelligens" es felismeri a magyar es az USA aramot. Vagyis amikor hazalatogatok es viszem a hajsutot, akkor CSAK egy ilyen kis mutyurre van szuksegem, amivel be tudom dugni otthon a falba:
par szaz forintos muanyag vacak
Mi van a hajsutod/szaritod matricajara irva? Ha a fenti 220V/110V info, akkor tudod hasznalni USAban es Europaban egyarant, csak a muanyag bigyo kell hozza, hogy a falba be tudd dugni. Ez visszafele is mukodik. Ha magyar "okos" hajsutodet kihozod, egy hasonlo muanyag bigyora van szukseged hogy itt hasznalni tudd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!