Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Kompatibilis ez a videó...

Kompatibilis ez a videó kártya a gépemmel?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Óriási problémám van,mert egy hónapja vettem egy Dell Optiplex 760 SFF gépet (8 GB DDR2 RAM,3.0 Ghz DualCore,1TB HDD,235 Watt power supply) és csak alaplapi videó kártya van benne. Nem rég kinéztem egy Zotac nVidia Geforce GT 610 1GB DDR3 low profile videó kártyát és nem vagyok benne biztos hogy kompatibilis lenne-e a gépemmel. Előre is köszönöm a válaszokat.

2015. dec. 1. 18:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi a célod az új videokártyával?Több éves kártya és a megjelenésekor is a leglassabb kártya volt
2015. dec. 1. 18:29
 2/6 anonim ***** válasza:
2015. dec. 1. 18:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Régebbi,kisebb gépigényű játékokkal szeretnék játszani (pl assassin's creed 2),mert szeretnék egy xbox one-t az újakhoz.
2015. dec. 2. 00:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Ehhez nem elég a gf 610, 2-3 ezret megér a kártya, többet nem
2015. dec. 2. 04:31
 5/6 A kérdező kommentje:
Milyen kártyát ajánlanál,maximum 20 ezerig?
2015. dec. 2. 09:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy kevés a tápod egy olyan videokártyához, amiért megérné pénzt kiadni, az sff méretű táppal az a gond, hogy ilyet nem árulnak külön
2015. dec. 2. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!