Jó ez a a videó kártya a gépembe milyet vegyek ha nem?
Figyelt kérdés
Sziasztok van 1 gépem már egy páréve nem vmi erős ezért fejleszteni szeretnem! Az alaplapomba jobb processzor nem megy es 2gb ig bovithto a ram ezert veszek bele meg 1 gb ramot. Ezen kivul meg gondoltam a vidikarira ne ez ami nagyon low a gépbe! Egy agps re szeretnem lecserelni de sajnos nem tudom hogy kompatiblis e amit ki neztem :/ gépem: Processzor: intel pentium 4 3.20
Videókártya: radeon 9200 pro family
Alaplap: ASRock P4VM800 (3 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) 1gbram(kesobb 2) amit venni akarok videokartya: [link] elore is koszi a valaszokat!!!!
2015. júl. 26. 11:03
1/7 anonim válasza:
P4-es gépet ne fejleszz már... Úgyse lesz semmivel se erősebb... Új gépet vegyél inkább.
2/7 anonim válasza:
Nem szabad rá költeni, nem lesz gyorsabb, csak pénzkidobás
3/7 A kérdező kommentje:
Nem is az kell hogy hű de gyors legyen amin jatszani akkarok jatekon arra eleg lenne hidjetek el :)
2015. júl. 26. 12:27
4/7 A kérdező kommentje:
Cs source,cross fire,combat arms,wolfteam,cod 4,goa ezekre eleg lenne mivel a gép nem hosszu tavra kellene csak 1 evre utana erős gamer pct veszek de adig nekem ez is boven eleglene ja es win xpvel
2015. júl. 26. 12:29
5/7 anonim válasza:
Ha annyira akarsz bele venni videokártyát azt is inkább használtan vegyél bele.
6/7 A kérdező kommentje:
De agp be akarmelyik agp videokartya jo erre lennek kivancsi mert hazsnaltan is ha vennek es nem komptaiblis leshetem....
2015. júl. 26. 14:42
7/7 anonim válasza:
egy agp videokártya többe kerül, mint amennyit most ér a gép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!