3 VOLT-ra lenne szükségem /elötebocsátom, hogy nő vagyok, türelem! / nem akarok elemekkel bibelődni, keresnék olyan fajta adaptert vagy tápot amiből kinyerhetem úgy a folyamatos 3 V ellátást, hogy :?
EZ A KÉRDÉSEM : van nekem itthon egy csomó régebbi telefon töltö /jók/ meg a fene tudja milyen bizbazok :) /szintén jók, tehát nem veszélyesek/ esetleg tudtok-e olyat javasolni ami lehetséges az ember környezetében és felhaszálhatom. Ami 3 V-ot ad.Most nincs kedvem mindegyiket megkeresni, megnézni ezért kérdezem, hogy mit érdemes keresni ha egyàltalàn van olyan egy àtlag háztartásban.
A végét átforrasztanám./és csak akkor tenném ha 100% biztos vagyok a dolgomban!/
Ami egészen pontosan kell nekem:
3V/ 0.02A/0.06W
Most egy nagyítóval végignéztem néhány telefontöltő adattábláját...mind nagyobb. Még a 3310-s is 3,6v,régi Sony 4,samué is több...ezek évtizedes töltők.
Ha a konkrét célt megírnád,-lehet,hogy valakinek lesz ötlete.
Aranyosak vagytok, köszönöm!
Már csak azt lenne jó tudnom, hogy mi az az "ellenállás" és leginkább hogy hol , milyen boltban kérjem ( ahol nem néznek hülyének és tuti van is :))
2 db ceruzaelemet váltanék ki vele karácsonyi világitó szépségben ( disz de nem a fára , akárhova ) mert a fene sem fogja 3 naponta cserélgetni benne az elemeket!
Nem kinai , hanem normál dolog ma vettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!