Szerintetek ez hamis termék lehet?
Sziasztok!
Az e-bayen találtam egy terméket:
Itt 8 ezer forint, itthon pedig 19 ezer. Ahogy néztem a termék kínából van, így elég gyanús, hogy valami lemásolt áru lehet. Szerintetek? Ti megrendelnétek a helyemben?
Másrészt: Ha megrendelem 8 ezerért, akkor terhel engem további költség? Vám, vagy ilyesmi? Azt írja, hogy a szállítás az ingyenes.
Szóval röviden:
-Szerintetek hamis ez a termék?
-Ha megrendelem, terhelhet e bármi más költség?
A véleményeket olvasd el:
Valószínűleg hamis, mint minden más "márkás" termék ami ebayen keresztül kapható.
Alapjáraton rendelésnek nem lenne plusz költsége, általában ajándékként adják fel a csomagokat, de ha ráírják az értékét (ritka, ha árat írnak akkor is kevesebbet mint amennyit fizetsz) akkor előfordulhat, hogy más vámkategóriába esik. Nem vagyok benne biztos, hogy mennyi ez az érték, de talán 8ezer körül van és azután adót kell fizetni. Ha pedig hatalmas balszerencséd van és valóban hamis a termék, plusz ellenőrzik a vámon akkor megfoghatják és elkobozhatják azt, mivel hamis cuccokat vásárolni illegális.
Az utóbb felvázolt eset nagyon ritka, személyesen még nem találkoztam olyannal akinek a csomagja így végezte volna, pedig van aki telefont is ebayről vett.
Ha neked belefér az, hogy a termék minősége esetleg kifogásolható, akkor nyugodtan megrendelheted.
"Itt 8 ezer forint, itthon pedig 19 ezer."
Az Ebay-en a haszon 7500 forint rajta, a termék kb 500 forintot ér.
"Ahogy néztem a termék kínából van, így elég gyanús, hogy valami lemásolt áru lehet. Szerintetek?"
Á, az eladó Chenghejian aki Guangzhouban, Kínában lakik, eredetit rendel 19 ezerért és 8-ért árulja ingyen postával.
Azt is csak azért írta oda hogy az eredeti doboza nincs meg, de helyette eredeti szövet szatyort ad hozzá, nehogy valaki félreértse a dolgot.
2: De ha a drágán vett eredeti áru is szar, akkor miért érdekel egyáltalán?
Még ha 300 Ft-ba kerülne se érné meg, hogy az ember rááldoz X órát a megvételére, és akkor 1 hetet tudja használni, mert tönkremegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!