Ért valaki a diktafonokhoz? Melyik a jobb, ti melyiket vennétek meg? (linkek lent)
2015. nov. 24. 18:02
1/11 anonim válasza:
Szerintem ne szórakozz ilyenekkel, semmivel nem jobbak egy jobb telefon mikrofonjánál. Inkább vegyél ennyivel drágábban telefont, és vedd fel azzal. (5 éve próbateremben rögzítettem hangot ZTE Blade-del, már az is használható volt, azóta találkoztam rosszabbal is, jobbal is.)
2/11 anonim válasza:
Nem trollkodni akarok, de a telefonodon nincs hangrögzítő funkció?
Vagy a laptopodhoz csatlakoztass egy mikrofont!
Én biztos nem adnék ki ma már egy fillért se diktafonra.
3/11 anonim válasza:
Ráadásul a diktafonok sokszor valaki döbbenetesen kritikán alulian tömörített hígtrágyát, érzéketlen fost rögzítenek. Biztos létezik használható is, de ez a leírásokból pont nem ez világlik ki, hajlok arra, hogy ezek is az ipari hulladék kategóriába esnek.
Egy telefonnal viszont magas bitrátával, tömörítés nélkül, szabályozható erősítéssel rögzíthetsz. Én is rögzítettem már pda-val (jó programmal!) előadásokat, kis utómunkával élvezhető volt.
Szóval először hajts ki mindent a telefonodból, utána urizálgass a diktafonnal :)
4/11 A kérdező kommentje:
Eléggé gagyi telefonom van, memória se sok van rajta, nem szeretnék azzal szórakozgatni. Egyébként azért kellene a diktafon, mert a főiskola fizetné nekem, mivel mozgássérült vagyok, én meg élnék a lehetőséggel, ha már van ilyen. Egyébként másnak nem is lenne szabad felvenni az órákat, nekem is csak diktafonnal lehet.
2015. nov. 24. 20:19
5/11 anonim válasza:
"mert a főiskola fizetné nekem, mivel mozgássérült vagyok, " - linkelnél erről egy forrást? Mert nem nagyon tudom felfogni ennek a logikáját.
6/11 A kérdező kommentje:
Nincs róla forrás. A főiskola írt nekem, hogy mivel fogyatékkal élő vagyok, pályázhatok olyan eszközre vagy szolgáltatásra, ami az állapotommal kapcsolatos és segítené a tanulást. És mivel a mozgássérültségem miatt eléggé gyengék a kezeim, sokszor előfordul, hogy nem bírom már írni, amit a tanár diktál. Ezt leírtam a pályázatba, és elfogadták. 15.000 Ft van rá, hogy vegyek egyet. Ha megvettem és megmutatom a számlát, visszakapom rá a pénzt. Ha ennyire kíváncsi vagy... :)
2015. nov. 24. 20:51
7/11 anonim válasza:
"Ha ennyire kíváncsi vagy... :)"
Ez esetben sok sikert!
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi! :) De még mindig nem kaptam választ, hogy ezek közül melyik a legjobb. De mindegy, úgyis mind egyformának tűnik... jó lesz akkor a Sony.
2015. nov. 24. 21:57
9/11 anonim válasza:
Oké, azt hittem, valami alkalmasabb telefonod van. Majd azért számolj be az eredményről, ha megveszed.
10/11 anonim válasza:
Én a Sonyra szavaznék, a harmadikra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!