Aki feltoltote a youtubera a videot az le is tudja torolni?
Igen. De ha olyan videót tett ki, amiről úgy gondolod, hogy sértené a jogaid(vagy más jogokat), és nem akarja törölni, akkor nyugodtan jelentheted.
A videó alatt ott van, hogy továbbiak->Jelentés
Egyébként miért kérded?
Szerintem manapság google fiókja (és így egyben youtube fiókja is) szinte mindenkinek van. Ha nincs, akkor sem egy nagy dolog létrehozni egyet. Egyébként is számos előnye van, csak tudni kell használni :)
Gondolok itt pl google drive-ra. Gmail, egyben google párti is vagyok :D Lényegében csakhogy nem az összes szolgáltatását igénybe veszem. (kivéve google+ xD csak amennyit rám erőltettek :( ) Lehet nem tökéletes, de számomra sok előnnyel jár, alap dolog a google fiók.
Ha minden igaz, akkor utánanéznek, és eldöntik, hogy valóban sért-e valamiféle jogot. Ha igen, akkor törlik.
Minél többen jelentik, annál nagyobb a valószínűsége is, hogy le fog kerülni, ha valóban szabálytalan.
Ha gondolod, akkor küldd el a videó linkjét és jelentem én is, csak írd le mellé az indokot + elegendő/valamennyi bizonyítékot, mert random nem fogok videókat reportolni.
Egyébként a videó alatt van 3 pont ...Továbbiak ->rámész és ott van, hogy jelentés. És szükséges regisztráció! Azután pedig indok kell (pl. szerzői jog megsértése, sérti a jogaim....stb) Van mindenhez leírás.
Remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!