A laptopunk nem kapcsol be, nem világít semmi led rajta. Mi lehet a hiba? Többi lent.
Kicsi rá az esély, hogy magától megjavul (mondjuk ha túlmelegedett, akkor lehet, hogy megfog).
Szóval vagy kitanulod a laptopjavítás mibenlétét v. szerelőhöz viszed, vagy berakod a szekrény mélyére, vagy eladod.
ezt az enyém is megjátszotta...két napig se kép, se hang..gondoltam meghekkelték..
mivel baromi drága amerikai gép, nem adom könnyen..ezért egy tompított tűvel reseteltem..majd a bekapcsológombot addig tartottam nyomva, amíg feléledt..ez tizennyolc másodperc volt..
azóta megy mint a szél, adatvesztés sem volt..
tehát ne add fel, szerelőhöz meg pláne ne vidd, amíg ezeket a trükköket nem játszottad meg..
megtaláltam a gépkönyvet, az is azt írja, hogy ilyen esetben addig kell nyomni a begombot, amíg meg nem jelenik a logo..ez tizenakárhány másodperc...
járj szerencsével.
Üdv!
Mibe fogadunk, hogy a töltő kábele van eltörve a laptop tápdugójának törésgátlójánál, vagy a töltő tápkábel kivezetésének törésgátlójánál?
Ez filléres hiba fél óra birkózással és egy pákával, meg némi ónnal orvosolható tápdugó oldalon, tápegység oldalon, durván másfél óra, mert a táp kíméletes kibugyizása kb. háromnegyed óra.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!