Hogyan lehet visszaállítani a kéretlen leveleket? (facebook)
Sehogy.
Megszűnt az "egyéb" mappa.
Mindenki megkapta erről az értesítést, meg az üzenőrendszer átalakulásáról.
Kivételes alkalom ez, mert beléptem válaszolni az elveimmel ellentétesen, de ez a téma kiborít.
Én pl nem kaptam semmilyen értesítést ezzel n, ahogy első megírta. Csak azt látom, hogy bármilyen kretén tud nekem üzenetet írni. Inkább arórl értesítették volna az embereket, hogy van egyéb mappa -ha már az volt a kifogás, hogy sokan azt nem vették észre. Addig beállíthattam, hogy ismerős ismerőse írhasson csak. Erre most mi van?? BÁRKI írhat rögtön az engedéllyel együtt. Szerintem törlöm magam onnan lassan... Aztán találjanak meg, ahogy akarnak.
Rohadjanak meg! -.-"
Most minden odaveszett, minden egymásnak küldött képünk, és sok emlék, mert sokszor öröm volt visszaolvasni az üzeneteinket. Most meg ez van.. Felháborító, pláne, hogy én sem kaptam semmilyen értesítést erről a sz*r változásról. Mire volt ez jó nekik? Én is utálom a facebookot már, egyre rosszabb lesz, borzalmas.. Tuti én is törlöm magam.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!