Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Van valami olcsó megoldása...

Van valami olcsó megoldása annak, hogy valami készülékkel (poloska? ) lehallgassam mások beszélgetését?

Figyelt kérdés
Ne értsetek félre, nem kíváncsi-kukkoló vagyok, csak érdekel, hogy egy ilyen kémkedést meg lehet-e oldani "olcsón".
2010. márc. 18. 22:04
 1/6 anonim ***** válasza:
A napokban olvastam valahol: szerezni kell egy telefont, teljesen lenémítani, a rezgést is levenni, beállítani automatikus hívásfogadásra, majd otthagyni ahol a beszélgetés folyik. Fel kell hívni, a telefon automatikusan felveszi és hallod amit mondanak. Hártánya: használattól függően előbb-utóbb lemerül az aksi.
2010. márc. 18. 22:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Törvényben tiltott más emberek lehallgatása, kihallgatása!!!

Még a rendőrség is csak bírósági végzéssel hallgathat le gyanúsítottakat.

Ha kiderül, hogy valakit lehallgatsz a tudta és beleegyezése nélkül, akkor megbüntethetnek.

Amúgy lehet kapni speciálisan preparált mobilt, ami képes a lehallgatásra, vagy lehallgató berendezéseket, csak ezeket tilos használni! (Vagy csak engedéllyel rendelkező nyomozók használhatják.)

De ezek a készülékek nem olcsók, mivel szuper kicsik és speciálisak, ezért elég drága berendezések.

2010. márc. 18. 22:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Meg lehet. TV Shopban is árulnak valami ilyen szart. De csak óvatosan, mert könnyen két orbitális pofon lehet a jutalmad.
2010. márc. 18. 22:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Eszünkbe se jut rosszat gondolni felőled. Itt mindenki jó szándékkal kérdez ilyen dolgokat.
2010. márc. 18. 23:00
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Dehogyis drága. :-)

[link]

De tudod , csak árulni szabad, használni nem. !

2010. márc. 19. 00:16
 6/6 anonim válasza:

vannak jó kis kapcsolási rajzok, kis elektronikai vénával elég egyszerűen meg is csinálhatók akár pár száz forintból. ha van elektrós ismerősöd, csak mondj neki annyit h kéne vmi *tiltott kapcsolás* fülelésre, nagyon nagy a valószínűsége h érteni fogja.

nem lehalgatás de hasonló kis érdekesség:műszaki suliba járok szegeden, van ugye elektrós osztály is itt, én meg szeretem a rádió88 at hallgatni órán délelőtt mikor megy a duma, egyszer csak hallom h közben ugatnak de egyfeszt és röhögnek, szünetben kiderült h évfolyamtársamék a laborban baszakodtak egy kalóz sugárzással, ráhangolták az fm 95,4 mhz-re és mi őket hallottuk, azt mondták h szerintük a mars tér nagy részét lefedték:D

lehet itt szivatni a népet sok szarral

2010. márc. 19. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!