Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Szeretnék venni egy táblagépet...

Szeretnék venni egy táblagépet, milyet érdemes?

Figyelt kérdés

Lenovo, Asus, Sony, amin én gondolkodtam, semmi csúcskategóriás, csak az alapot tudja, de azt jól. Internetezésre, e-maielezgetésre, képek tárolására, szövegszerkesztésre használnám. Minnél kevesebbet szeretnék rá költeni, de mint írtam, azért ne legyen bóvli. Tervezek hozzá billentyűzetes tokot venni, illetve jól jönne, ha rendesen lehetne vele telefonálni is egy vezetéknélküli headset segítségével.

Aki ebben jártas, mi a véleménye ezekről, amiket leírtam? + Milyet ajánlotok?

2015. nov. 3. 10:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Én a Lenovo 10"-os tábláját ajánlom, könnyen kezelhető, megbízható, gyors. Ha nem kell akkora, akkor a 7" változatot.
2015. nov. 3. 10:19
 2/2 anonim válasza:

Asusom van intel procival(30e volt tavaly), meg vagyok vele elégedve, egy-két 3d játék van csak ami szaggat, és főleg a garanciás ügyintézés ami szimpatikus, mert a gyerek használja, és leejtette már néhányszor, eddig ingyen javították.

Lenovóval csak laptoppal van tapasztalat, és nem csinálják meg hozzá normálisan a szoftver részt. Folyamatosan jönnek ki az új hardverekkel, és megveszed mert jól hangzik, hogy mi van benne, a szoftver pl. bios, firmware, meg nincs kész, és szívsz a rejtélyes hibákkal, random újraindulásokkal stb. Sony meg általában túlárazott elavult hardvereket gyárt sok szoftver hibával, csak a tv reklámokat fizeted meg az árában.

A nonamekről meg az a tapasztalatom, hogy ne vegyél, mert lassúak, gyenge a kijelző, a hardver, a csatlakozók minősége(2 noname tabletem van, ami azért lett kuka, mert a mini usb port elromlott rajta, és már nem lehet tölteni). nagyon kis gyereknek jó legfeljebb, mert nem sajnálod annyira, ha megrágja, leönti, leejti stb. Évente egyszer 10e-t ki lehet bírni, ha kihúzza addig, bár az a tapasztalatom, hogy nem húzza ki.

A kijelzőt nézd meg nagyon vásárlás előtt, szerintem ez a legkritikusabb pont, mert ha csak egy szemszögből van normális képe, az a használhatatlanság határát súrolja. Az akksi időkben mindegyik gyártó hazudik, az akksi kapacitást nézd vásárlásnál, ne azt ami írnak üzemidőre. Esetleg teszteket is érdemes olvasgatni előtte, de csak egészséges szkepticizmussal, mert aki ingyen kapja a cuccot tesztelésre, azért inkább dicsérni fogja, hogy legközelebb is kapjon, főleg egy nagy márkánál, mert mást is adnak mellé.

2015. nov. 3. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!