Windows 7 kékhalál?
Nekem ugyanez volt!!! Én ezért nem szeretem a Win 7-et. baromi sokszor lefagyott, meg kékhalálozott egymás után többször is! Ha újratelepítettem, egy idő után jelentkezett a probléma újra.
A Win 8, illetve 8.1-nél már jóval kevesebbszer jelentkezett a kékhalál, ez utóbbinál már nem is emlékszem rá.
De amivel tökéletesen meg vagyok elégedve, az a Win 10. A 64 bites-en egyszer kaptam talán kékhalált, de ott egyéb gondok is voltak, pl a hangszórót nem tudtam feljebb venni a monitoron, nem ment jól nekem. A 32 bit-es Win 10 tökéletesen működik. Igazi felhasználó barát, és magasan veri az ócska és régi Win 7-et.
Szóval én egy újratelepítést javaslok, de tegyél fel egy másik op-rendszert. A 10-es 32 bitest ajánlom. Ha akkor is folyamatos problémák vannak, hardverhiba lehet a dologban.
Ja és még valami: úgy képzeld el, hogy nekem a Win 7 eredetiben van meg, mert annak idején megvásároltam, tehát nem egy kalóz verziót használtam...
A 10 szintén eredeti, a Microsoft hivatalos weboldaláról való.
Szerintem meg a Win 7 már elavult. Csodálkozom, hogy használja még valaki.
Látom érik az új Windows celeb az Xp után, és ez minden valószínűséggel a 7-es lesz...
küldj képet a kék halálról
mert az mindig leírja a leállás okát.
jól van,mára elég lesz a trollkodásból. [link]
a hibakódok alapján rákereshetnél a neten,biztosan találnál infót(esetleg töltsd le a bluescreenview-progit.)ez egyszerűbb mint egyesével tesztelni a hardvereket.valami előzmény,driverfrissítés nem volt ami elindította a kékhalált?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!