RicsiPyy kérdése:
Újra raktam a windows7et a gépemen. Utána indításkor kékhalál. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Újra raktam a windows 7-et a gépemen. Eddig tökéletesen futott csak tele volt mindenféle alkalmazással ami lassította a gépet és gondoltam újra rakom. Szépen rendesen feltelepített mindent ,de amikor elindítom a gépet először "windows indítása" ,majd "felkészülés a számítógép első használatára" ezek után kékhalál mindig. Próbáltam már a boot menüböl a cd-t indítani, hogy mégegyszer rakja újra de semmit se csinál. A gépem gyenge: 2GB RAM ,2magos 2,8Ghz cpu. Nem értek hozzá. A válaszokat előre is köszönöm.
A kékhalál: [link]
Amikor a cd-t indítom ezt a képet hozza ki és nem csinál semmit: [link]
2013. nov. 24. 14:58
1/3 anonim válasza:
Van egy olyan érzésem, hogy nem formáztad le és azért csinálja.
2/3 nvias01 válasza:
na igen, ha formázás nélkül lett újrarakva, ugyan az a hiba előjön, mint telepítés előtt(valszeg).
3/3 A kérdező kommentje:
És az ilyenkor megoldható? Mármint a formázás.
2013. nov. 24. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!