Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért nem tudok bejelentkezni...

Miért nem tudok bejelentkezni a facebook-ra?

Figyelt kérdés

Próbáltam átjelentkezni a másik profilomba, és valószínűleg elírtam a jelszavamat (mivel ritkán használom, nem ugrott be rögtön), de utána úgy jártam, hogy már órák óta azt írja ki nekem bármiféle facebook-bejelentkezés próbára, hogy:

"Kérjük, próbáld meg újra később.

You are trying too often. Please try again later."

Igen, függő vagyok, de legalábbis benne voltam egy levelezésben, nem gondoltam, hogy a művelet, amit megkíséreltem 1 percnél többet vesz igénybe, erre így jártam, és még csak nem is értem, miért. Nem azt írta ki, hogy rossz/hibás felhasználónév vagy jelszó, hanem egyből ezt, és amellett, hogy nem tudom használni a szolgáltatást, még baromira bosszant is, hogy nem értem az okát.

Jó lenne, ha valaki tudna segíteni, mi tévő legyek, így erre a problémára nem találtam használható tippeket/ötleteket a neten. :)

Köszi előre is!

2015. okt. 26. 12:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Email vagy telefon belépéssel sem megy?
2015. okt. 26. 13:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Számítógépről próbálkoztam, de végül órák után megoldódott a probléma... A vicc az egészben, hogy egy másik gépről megpróbáltam bejelentkezni, rögtön sikerült is, de az enyémről még akkor is csak jó pár perccel utána, és persze azóta sem értem, mi volt ez... Hála az égnek, már aktualitását vesztette, remélem, hogy a jövőben nem fordul velem elő ilyesmi, mert tényleg nagyon bosszantó tud lenni. :)
2015. okt. 28. 09:58
 3/3 Tündi8710 válasza:
Sziasztok! Ugyan ilyen problémám van! :( A laptopon nem tudok belépni a facebookomba :( ha beakarok jelentkezni akkor ki írja , hogy Kérjük, próbáld meg újra később. Nektek hogy sikerült megoldani ezt a problémát???? Ez megy már 2 napja!
2015. okt. 28. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!