Megvaltoztattam a google fiokom jelszavat, miert nem tudok bejelentkezni? (folyt. Kov. )
Megváltoztattam a google-fiókom jelszavát, a tabletemen viszont azóta nem tudok bejelentkezni (se gmail app, se play store,....chrome meg facebook megy, sőt chromen a gmail.com-on be tudok jelentkezni). Kétlépcsős biztonsági cucc van a fiókon.
Ez az uzenet fogad: [link]
Fiókot kitöröltem, újra hozzáadtam, semmi nem változott.
ASUS MemoPad HD7-em van, valaki erre megoldást?? :) Köszi előre is!
A Chrome beállításaiban van valami szinkronizációs rész, azon állíthatsz valamit (az asztali gépeden).
A tableten meg töröld a cookie-kat és a Jelszavak kezelőjében nézd meg, hogy nincs-e a régi jelszó elmentve.
Chrome beállításaiban: mármint a böngésző beállításaiban? Ott kivettem most a password-ok szinkronizálását.
Tableten a cookiekat töröltem.
Jelszavak kezelőjét nem találom, googleztam is rá, de semmi.
Viszont bejelentkezni be tudok, mármint az új jelszóval be is enged, csak utána végtelenségig syncel a gmail.
Azt a jelszót nem tudod csak úgy megváltoztatni. Az egy generált jelszó ami ha jól emlékszem akkor 16 karakter meg van amit te adtál meg. Te meg összekeverted a kettőt.
Meg kaptál még hozzá 10 biztonsági kódot is. Azzal is be tudsz lépni.
Vegul sikerult megoldani az alabbiakkal:
1.Setting (Beállítások) – belépni
2.Apps (Alkalmazások) – belépni
3.All (Összes) - fenti menüsorban ráklikkelni
-Google Play Store (G. Play Áruház) – kiválasztani
-Force Stop (Kényszerített leállítás) - ráklikkelni - OK megnyomni
-Clear Data (Adatok törlése) - ráklikkelni- OK megnyomni
-Return - visszalépni
-Google Service Framework (G. Szolgáltatások Keretrendszer)– kiválasztani
-Force Stop (Kényszerített leállítás) - ráklikkelni - OK megnyomni
- Clear Data (Adatok törlése) - ráklikkelni- OK megnyomni
4.Visszalépni és újraindítani a készüléket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!