Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Autoba ajtoba szerelheto...

Laskadeszka kérdése:

Autoba ajtoba szerelheto hangfal erdekelne mit ajanlotok, IVes golfba szeretnem?

Figyelt kérdés
Nem nagyon vagyok othon a temaban amugy.
2015. okt. 22. 01:29
1 2
 1/11 dirtboy ***** válasza:
Ilyen bőséges információk tudatában a rainbow referencet tudom ajánlani,remélem érted.
2015. okt. 22. 05:04
 2/11 A kérdező kommentje:
Hat elore gondoltam valami komponens szettet, tehat a lenyeg az nem a legkomojabb cucc erdekel hanem egy kozepkategorias, mivel meg a gyari hangszorok vannak a kocsiba egy kis hangot szeretnek vinni bele ami jolis szol. Egy masik problema hogy megvannak a konkret meretek es nem szeretnem ha vagatni kellene ha nem muszaly.
2015. nov. 1. 23:02
 3/11 dirtboy ***** válasza:

a középkategóriás szett az olyan 50-90ezer forint lenne boltban.

viszont semmilyen szett nem fog jól szólni ha gagyi erősítővel hajtod,főleg ha nincs is erősítő csak egy fejegység végfok.

itt nem csak a teljesítményről van szó hanem arról is hogy teljesen más minőségű jel érkezik a hangszóróhoz ha rca-jó erősítő és megfelelő kábelezésről érkezik neki a jel mintha fej-fejvékfok-valamilyen kábel kombótól érkezne hozná.

másik dolog hogy ajtó szigetelés szükséges lesz ha azt akarod hogy szépen szóljon és 100-150hz alatti frekvenciák is hallhatók legyenek belőle.

bitumenlappal megfelelően be kell borítani az ajtók belsejét,szerelő nyílásokat.

ez megint csak plusz költség lesz de otthon is elvégezhető hajszárító vagy ilyenkor már inkább hőlégfúvó segítségével.

ezek tudatában tervezgesd hogy na hogy is legyen,mi is az igény.

2015. nov. 2. 14:48
 4/11 A kérdező kommentje:
Az ajto szigetelesrol hallotam mar es gondoltam ra enis.
2015. nov. 2. 21:43
 5/11 A kérdező kommentje:
Ha szigeteltetnem az ajtot milyen hangszorot es erositot ajanlanal ami szepen szol mar?
2015. nov. 2. 21:58
 6/11 dirtboy ***** válasza:

Ha szép hangzás kell akkor jó minőségű fejegység is szükséges hozzá,tőle indul az egész jel,meghatározza a minőséget egyből.

Utána lévő vezetékek,erő csak rontanak rajta.

A cél lényegében a drága kábeleknek is az hogy ez a jel minél kevésbé változzon meg.

Kicsit eltértem ezzel csak ki akartam fejezni miért is kell.

Hogy tudjak hangszórót ajani ismernem kéne a zene stílust ami leginkább szólni fog valamint hogy milyen milyen méretű hangszóró fér be.

Na meg azt is hogy milyen erő fogja hajtani. Nem minden hangszóró passzol minden erővel.

2015. nov. 3. 19:24
 7/11 A kérdező kommentje:
Hat fejegysegetis akarok mert regi tehat az is cserelve lessz, halgatni minden stilust halgatok hipp-hoppot tobbet de amugy mindent, a meretek meg 14cm es melysegre kb5cm de inkabb 4,5
2015. nov. 3. 20:52
 8/11 dirtboy ***** válasza:

hú hát az nagyon leszűkíti a kört,valamint a 30-40ezres kategória megint csak,alig marad esélyes.

de ilyen pl az Alpine spg-13cs vagy kicsit nagyobb összegért a ground zero gzrc radioactive szett.

13cm és 4,5cm mélységet nem haladják meg.

vagy 50ért van DLS Reference RS5/RS5A amiben nem vagyok biztos hogy ki tudsz majd használni de tény hogy az a T25 magas az azért nem egy rossz darab.

2015. nov. 3. 21:34
 9/11 A kérdező kommentje:
es ezek meghajtasara nemeleg a fejegyseg kell az erosito ha jo hangzast is akarunk?
2015. nov. 3. 22:15
 10/11 dirtboy ***** válasza:
Igen,erről fentebb már írtam is.
2015. nov. 4. 05:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!